top of page

Hoe het allemaal begon ...

 

Marieke Selhorst (°06/10/1982) kreeg tijdens haar opleiding Fotokunst aan het Academie voor Beeldende Kunsten te Gent een lumineus idee! Met dit concept zou ze haar organisatorisch talent kunnen combineren met haar passie voor de fotografie en haar drang om anderen vooruit te helpen. Onder het motto "Ge leeft maar een keer" besloot ze haar comfortabel bureauleven na 10 jaar vaarwel te zeggen om 4 maanden in Sri Lanka te herbronnen en haar plannen verder vorm te geven. In maart 2016 opende ze Het Objectief.

Een inspirerende plek waar je zelf aan de slag kan in een professionele fotostudio, printlab en doka. Door het principe van de deeleconomie toe te passen op dit materiaal wilt Marieke met Het Objectief blijven inspelen op de voortdurende evolutie zonder de consumptiemaatschappij te stimuleren. Het doel hierbij is het beste materiaal toegankelijk maken voor iedereen, kruisbestuivingen onder creatieven stimuleren en hen met een professionele ingesteldheid ondersteunen zodat ze meer resultaat en inkomsten kunnen boeken.

Evolutie ...

Op vraag van haar klanten breidde Het Objectief haar diensten uit met een printservice op maat. Eenzelfde hoge kwaliteit van printen voor zij die tijd, kennis of goesting ontbreken om het zelf te doen. Via een individuele begeleiding doorlopen we het proces van papierkeuzes en proefprinten met jou. Het team maakt de prints.

Foto door © Francis Vanhee

Marieke_©FrancisVanhee_31.jpg
bottom of page