/ VRIENDEN VAN HET OBJECTIEF

WORD LID VAN ONZE COMMUNITY

Nog tem 31 januari 22 kan je deel uitmaken van onze community VRIENDEN VAN HET OBJECTIEF voor het kalenderjaar 2022. Via deze ledenwerking organiseert Het Objectief extra activiteiten om kunstenaars, partners en sympathisanten te verbroederen.

Met Vrienden van Het Objectief hebben we een ledenwerking voor zij die houden van extra activiteiten en momenten om kunstenaars, partners en sympathisanten van Het Objectief te ontmoeten.

Onze vrienden staan op de eerste rij bij het maken van plannen en krijgen 2x jaar een uitnodiging voor onze vriendendrink met een vooruitblik op de activiteiten. Kortom meer plannen en meer plezier!

 

Word jij onze vriend voor het kalanderjaar 2022? Betaal het bedrag van kleine en/of grote vriend via ons rekening BE57 0689 0469 0735 met als mededeling VRIEND en stuur ons voor 28 februari de tekening en foto die we voor jou mogen printen via foto@hetobjectief.com. Wij bezorgen jou een mooie afdruk en nodigen je alvast uit op onze vriendendrink op zondag 30 januari om 11:30 in Het Objectief.

Kleine vriend / 50 euro incl. btw

- een kwalitatieve print van jouw foto of tekening op formaat 18 x 24 cm ter bedanking

- een persoonlijke uitnodiging voor de vriendendrink in januari en augustus

- onze eeuwige dank

Grote vriend / 150 euro incl. btw

- een kwalitatieve print van jouw foto of tekening op formaat 18 x 24 cm in een zwart alu kader ter bedanking

- een persoonlijke uitnodiging voor de vriendendrink in januari en augustus

- een korting van 10% op aankopen in Het Objectief gedurende het kalenderjaar 2022 (niet cumuleerbaar met een jaarabonnement)

- onze eeuwige dank