top of page

/ GEBRUIK STUDIO

In Het Objectief kan je genieten van de voordelen van een professioneel atelier, zonder zelf zware investeringen te maken of structurele verbintenissen aan te gaan. Je huurt er de werkruimte met het specifieke materiaal dat jij nodigt hebt en betaalt per uur of per dagdeel. Als je graag op je gemak werkt zonder je zorgen te maken over tijd, boek je beter een dag(deel) waarbij je ineens van een goedkoper tarief geniet.

PRINTLAB Deze ruimte bevindt zich op de eerste verdieping. Met het gekalibreerd scherm kan je de kleuren van bestanden controleren en zelf je (test)prints maken. In het tarief van de printstudio zit het gebruik van de ruimte inclusief hardware en software, verzekering, elektriciteit, verwarming, wifi, water, koffie en begeleiding bij de opstart (max.10 min.). Papier en inkt bij het maken van afdrukken zijn niet inbegrepen in de prijs. Je kan ofwel zelf papier meebrengen of papier ter plaatse aankopen. Zie materiaallijst hieronder.

FOTOSTUDIO De fotostudio bevindt zich op de gelijkvloers en is een karaktervolle ruimte van 6 op 6 meter met een houten vloer, lange bruingoud-kleurige gordijnen en een groot raam. Je kan kiezen of je er met daglicht of flitslicht wilt fotograferen of zelfs de ruimte helemaal wilt verduisteren voor je opnames. Voor de make-upartiest en het omkleden is een aparte ruimte voorzien evenzeer met daglicht. De fotostudio is uitgerust met verschillende achtergronden (papier en doek), een lichtbox, 4 flitslampen, reflectiepanelen, lichtmeter, trigger, 2 softboxen, 1 octa, 1 strip, 1 beautydish, 2 paraplu, 1 boomstatief, 2 camerastatieven, verschillende grids, enz...) In het uurtarief van de fotostudio zijn het gebruik van de ruimte, het studiomateriaal, verzekering, elektriciteit, verwarming, wifi, water, koffie en begeleiding bij de opstart inbegrepen (max. 10 min.). Bij gebruik van een papieren achtergrond wordt het gedeelte dat bevuild of beschadigd is apart aangerekend aan 12 euro + btw per lopende meter. 

DOKA In de kelderverdieping is de donkere kamer uitgerust met een grote spoelbak en vergroters voor 35 mm en 6x6 film om afdrukken in zwartwit te maken. Je kan de ruimte per halve dag of dag reserveren. In het uurtarief van deze atelierruimte zijn het gebruik van de donkere kamer, de vergroters, verzekering, elektriciteit, verwarming, chemicaliën, water en koffie inbegrepen. Papier is niet inbegrepen in de prijs, maar kan je ter plaatse aankopen of meebrengen. Voor het gebruik van de donkere kamer is voorkennis vereist. Indien je nog geen voorkennis hebt, kan je ofwel een workshop volgen, ofwel individuele begeleiding bij je reservatie boeken. 

BEGELEIDING Naast het gebruik van de atelierruimtes kan je ook begeleiding boeken in Het Objectief. Dit voor zowel ondersteuning bij de werkplaatsen, als advies bij het uitbouwen van jouw fotografisch project of meer inkomsten genereren uit eigen werk. Noteer bij je reservatie de reden.

DEZE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF BTW

/ JAARABONNEMENT = BESTE TARIEF

Elk jaar krijgen 10 gelukzakken de kans om in te tekenen op een jaarabonnement bij Het Objectief . Je betaalt hievoor eenmalig 750 euro + btw en kan hiermee onbeperkt gebruik maken van fotostudio, doka, scanner en printstudio tem het einde van het kalenderjaar. Rollend materiaal zoals papier en inkt zijn niet inbegrepen in het abonnement en blijven apart te betalen per bezoek.

Als je goed kan rekenen, dan weet je dat je hiermee gemiddeld 62,50 euro + btw per maand betaalt voor een professioneel uitgerust en gezellig atelier, waar je kan connecteren met andere creatieven. Kortom een betere investering als dit, ga je niet vinden.

Wil jij graag een van de 10 gelukzakken zijn? Stuur ons vliegensvlug een mail via foto@hetobjectief.com met je gegevens (naam, adres en eventueel btwnr) en ontvang een factuur met de betaalgevens. Eenmaal je betaling is geregistreerd, is je inschrijving bevestigd en kan je onbeperkt reserveren via het onlinereservatiesysteem op onze website. Aanbod voor 2023 is inmiddels uitverkocht.

jaarabonnement
beurtenkaart

/ BEURTENKAART

Als je al weet dat je meerdere keren per jaar wilt gebruik maken van de werkplaats, dan is het interessanter om een beurtenkaart aan te kopen. Niet alleen geniet je van een voordeliger tarief, je haalt ook de tijdsdruk van je schouders. Het maakt immers niet uit of je een dag of een halve dag of twee uren komt. Afhankelijk van je type kaart gaat per bezoek een halve, een of twee beurten in mindering op je kaart. Zie overzicht hieronder. De beurtenkaart kan ingezet worden voor zowel fotostudio, doka, printlab of een uur individuele begeleiding en blijven een jaar geldig na aankoop.  Verbruik van papier en inkt blijven apart te betalen op het einde van je bezoek.

VERKENNER : Je bent fan van Het Objectief, wilt de werkplekken ontdekken op een actieve manier of bent op zoek naar wat experiment zonder dat de kosten uit de hand lopen. Als verkenner baken je je engagement af met minimum 3 en maximum 5 bezoeken aan Het Objectief.

MAKER : Je komt regelmatig naar Het Objectief, hebt een project in het vooruitzicht of wilt jezelf uitdagen om een bepaalde doelstelling te bereiken. Als maker engageer je je voor minstens 5 en maximum 10 bezoeken aan Het Objectief.

2021_beurtenkaart.JPG

BESTEL JE BEURTENKAART via foto@hetobjectief.com

DEZE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF BTW

/ MATERIAALLIJST

 

Bij het maken van afdrukken heb je materiaal nodig die niet inbegrepen is in het uurtarief, maar je wel ter plaatse kan aankopen. Hieronder een overzicht. Deze prijzen zijn enkel voor het materiaal en dus niet van toepassing indien je het printwerk uitbesteed aan Het Objectief, waar de prijsberekening anders is opgebouwd. Zie tabblad prints voor prijzen prints op bestelling. 

DEZE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF BTW

bottom of page