/ GEBRUIK VAN HET ATELIER

In Het Objectief kan je genieten van de voordelen van een professioneel atelier, zonder zelf zware investeringen te maken of structurele verbintenissen aan te gaan. Je huurt er de werkruimte met het specifieke materiaal dat jij nodigt hebt en betaalt per uur of per dagdeel. Als je graag op je gemak werkt zonder je zorgen te maken over tijd, boek je beter een dag(deel) waarbij je ineens van een goedkoper tarief geniet.

Digitaal atelier: Het digitaal atelier bevindt zich op de gelijkvloers en bestaat uit vier verschillende werkplekken die elk op zich gereserveerd kunnen worden. Zo kan je er negatieven of positieven in hoge resolutie scannen, kwalitatieve giclée of inkjet afdrukken maken, kleuren controleren op een gekalibreerd scherm of bestanden maken aan de hand van adobe creative cloud. In het tarief van het digitaal atelier zit het gebruik van de ruimte inclusief hardware en software, verzekering, elektriciteit, verwarming, wifi, water, koffie en begeleiding bij de opstart. Papier en inkt bij het maken van afdrukken zijn niet inbegrepen in de prijs. Je kan ofwel zelf papier meebrengen of papier ter plaatse aankopen. Zie materiaallijst hieronder.

Donkere kamer: In de kelderverdieping is de donkere kamer uitgerust met een grote spoelbak en vergroters om eigen afdrukken in zwartwit (kleur op later termijn) te maken. In het uurtarief van deze atelierruimte zijn het gebruik van de donkere kamer, de vergroters, verzekering, elektriciteit, verwarming, chemicaliën, water en koffie inbegrepen. Papier is niet inbegrepen in de prijs, maar kan je ter plaatse aankopen of meebrengen. Voor het gebruik van de donkere kamer is voorkennis vereist. Indien je nog geen voorkennis hebt, kan je ofwel een workshop volgen, ofwel individuele begeleiding bij je reservatie boeken. 

Fotostudio: De fotostudio is een karaktervolle ruimte van 6 op 6 meter met een houten vloer, lange bruingoud-kleurige gordijnen en een groot raam. Je kan kiezen of je er met daglicht of flitslicht wilt fotograferen of zelfs de ruimte helemaal wilt verduisteren voor je opnames. Voor de make-upartiest en het omkleden is een aparte ruimte voorzien evenzeer met daglicht. De fotostudio is uitgerust met verschillende achtergronden (papier en doek), een lichtbox, 4 flitslampen, reflectiepanelen, lichtmeter, trigger, 2 softboxen, 1 octa, 1 beautydish, 2 paraplu, 1 boomstatief, 2 camerastatieven, verschillende grids, enz...) In het uurtarief van de fotostudio zijn het gebruik van de ruimte, het studiomateriaal, verzekering, elektriciteit, verwarming, wifi, water, koffie en begeleiding bij de opstart inbegrepen. Bij gebruik van een papieren achtergrond wordt het gedeelte dat bevuild of beschadigd is apart aangerekend aan 10 euro + btw per lopende meter. 

DEZE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF BTW

 

/ VIJFBEURTENKAART

Kom je regelmatig in HET OBJECTIEF werken of wil je iemand plezieren met wat atelierruimte en experiment? Dan is de vijfbeurtenkaart een ideaal aanbod voor jou. Deze kaart blijft een jaar geldig en kan tot 5 keer (ongeacht het een uur of een dag is) ingezet worden voor het gebruik van fotostudio, donkere kamer, scanner en grootformaatprinter. Het verbruik van papier en inkt niet inbegrepen. Afhankelijk van de verkoopswaarde van de kaart en de soort werkplek wordt bij elk bezoek een halve, een volledige of twee beurten in mindering gebracht. Hieronder een overzicht ter verduidelijking.

DEZE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF BTW

/ MATERIAALLIJST

Bij het maken van afdrukken heb je materiaal nodig die niet inbegrepen is in het uurtarief, maar je wel ter plaatse kan aankopen. Hieronder een overzicht. Deze prijzen zijn enkel voor het materiaal en dus niet van toepassing indien je het printwerk uitbesteed aan Het Objectief, waar de prijsberekening anders is opgebouwd. Zie tabblad prints voor prijzen prints op bestelling. 

DEZE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF BTW