/ GEBRUIK VAN HET ATELIER

In Het Objectief kan je genieten van de voordelen van een professioneel atelier, zonder zelf zware investeringen te maken of structurele verbintenissen aan te gaan. Je huurt er de werkruimte met het specifieke materiaal dat jij nodigt hebt en betaalt per uur of per dagdeel. Als je graag op je gemak werkt zonder je zorgen te maken over tijd, boek je beter een dag(deel) waarbij je ineens van een goedkoper tarief geniet.

Printstudio: De printstudio bevindt zich op de eerste verdieping. Met het gekalibreerd scherm kan je de kleuren van bestanden controleren en zelf je (test)prints maken. In het tarief van de prinstudio zit het gebruik van de ruimte inclusief hardware en software, verzekering, elektriciteit, verwarming, wifi, water, koffie en begeleiding bij de opstart (max.10 min.). Papier en inkt bij het maken van afdrukken zijn niet inbegrepen in de prijs. Je kan ofwel zelf papier meebrengen of papier ter plaatse aankopen. Zie materiaallijst hieronder.

Donkere kamer: In de kelderverdieping is de donkere kamer uitgerust met een grote spoelbak en vergroters om eigen afdrukken in zwartwit (kleur op later termijn) te maken. In het uurtarief van deze atelierruimte zijn het gebruik van de donkere kamer, de vergroters, verzekering, elektriciteit, verwarming, chemicaliën, water en koffie inbegrepen. Papier is niet inbegrepen in de prijs, maar kan je ter plaatse aankopen of meebrengen. Voor het gebruik van de donkere kamer is voorkennis vereist. Indien je nog geen voorkennis hebt, kan je ofwel een workshop volgen, ofwel individuele begeleiding bij je reservatie boeken. 

Fotostudio: De fotostudio bevindt zich op de gelijkvloers en is een karaktervolle ruimte van 6 op 6 meter met een houten vloer, lange bruingoud-kleurige gordijnen en een groot raam. Je kan kiezen of je er met daglicht of flitslicht wilt fotograferen of zelfs de ruimte helemaal wilt verduisteren voor je opnames. Voor de make-upartiest en het omkleden is een aparte ruimte voorzien evenzeer met daglicht. De fotostudio is uitgerust met verschillende achtergronden (papier en doek), een lichtbox, 4 flitslampen, reflectiepanelen, lichtmeter, trigger, 2 softboxen, 1 octa, 1 beautydish, 2 paraplu, 1 boomstatief, 2 camerastatieven, verschillende grids, enz...) In het uurtarief van de fotostudio zijn het gebruik van de ruimte, het studiomateriaal, verzekering, elektriciteit, verwarming, wifi, water, koffie en begeleiding bij de opstart inbegrepen (max. 10 min.). Bij gebruik van een papieren achtergrond wordt het gedeelte dat bevuild of beschadigd is apart aangerekend aan 10 euro + btw per lopende meter. 

Begeleiding: Indien je graag advies op maat wenst bij bijvoorbeeld het kiezen en uittesten van papierensoorten in de printstudio, bij het opstellen van je licht in de fotostudio of algemeen bij het verwezelijken van jouw project, dan kies je bij het reserveren voor individuele begeleiding.

DEZE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF BTW

 

/ BEURTENKAART

2021_beurtenkaart.JPG

Niet alleen helpt een beurtenkaart jou om je werk te structureren, het laat je ook genieten van een voordeliger tarief bij gebruik van fotostudio, donkere kamer en printstudio. Per bezoek aan het atelier, dus ongeacht het een uur of een dag is, wordt een halve, een of meerdere beurten in mindering gebracht op je kaart. Het aantal is afhankelijk van de kaart en werkplek dat je hebt gekozen. Hieronder een overzicht ter verduidelijking. Verbruik van papier en inkt blijven apart te betalen op het einde van je bezoek.

VERKENNER : Je bent fan van Het Objectief, wilt de werkplekken ontdekken op een actieve manier of bent op zoek naar wat experiment zonder dat de kosten uit de hand lopen. Als verkenner baken je je engagement af met minimum 3 en maximum 5 bezoeken aan Het Objectief.

MAKER : Je komt regelmatig naar Het Objectief, hebt een project in het vooruitzicht of wilt jezelf uitdagen om een bepaalde doelstelling te bereiken. Als maker engageer je je voor minstens 5 en maximum 10 bezoeken aan Het Objectief.

DEZE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF BTW

/ MATERIAALLIJST

Bij het maken van afdrukken heb je materiaal nodig die niet inbegrepen is in het uurtarief, maar je wel ter plaatse kan aankopen. Hieronder een overzicht. Deze prijzen zijn enkel voor het materiaal en dus niet van toepassing indien je het printwerk uitbesteed aan Het Objectief, waar de prijsberekening anders is opgebouwd. Zie tabblad prints voor prijzen prints op bestelling. 

BESTEL JE BEURTENKAART via foto@hetobjectief.com

DEZE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF BTW