top of page

/ OP AFSPRAAK

 

Om de beste service te garanderen, werken wij op afspraak van dinsdag tot zaterdag van 09:00 tot 18:00. Voor het huren van de fotostudio, doka en printlab of een individuele begeleiding kan je onze onlineagenda raadplegen en reserveren. Heb je een andere vraag mag je deze stellen via onderstaand contactformulier. Binnen 48 uren mag je een antwoord verwachten. Is je vraag heel dringend? Aarzel niet telefonisch contact te nemen via het nummer 0478 74 02 91. We helpen je graag verder!

Bedankt voor je bericht! Je mag een antwoord verwachten binnen een termijn van 48 uren. Voor dringende vragen gelieve telefonisch contact op te nemen aub.

/ VLOT BEREIKBAAR

Het Objectief is gevestigd op Oude Houtlei 144 te 9000 Gent. Met de wagen kom je via de ring, Rozemarijnbrug, Maagdestraat om zo tot de gratis parking achteraan het gebouw te komen. De laatste garagepoort aan je linkerkant staat tijdens de openingsuren steeds open en kan je zo betreden. Met het openbaar vervoer, neem je tram 2 en stap je af aan halte Oude Houtlei (op wandelafstand).

bottom of page