Hoe het allemaal begon ...

 

Marieke Selhorst (°06/10/1982) kreeg tijdens haar opleiding Fotokunst aan het Academie voor Beeldende Kunsten te Gent een lumineus idee! Met dit concept zou ze haar organisatorisch talent kunnen combineren met haar passie voor de fotografie en haar drang om anderen vooruit te helpen. Onder het motto "Ge leeft maar een keer" besloot ze haar comfortabel bureauleven na 10 jaar vaarwel te zeggen om 4 maanden in Sri Lanka te herbronnen en haar plannen verder vorm te geven. In maart 2016 opende ze Het Objectief.

Door het principe van de deeleconomie toe te passen op de digitale sector, wilt Marieke met Het Objectief blijven inspelen op de voortdurende evolutie binnen de digitale sector zonder de consumptiemaatschappij te stimuleren. Het doel hierbij is het beste materiaal toegankelijk maken voor iedereen, creatieven meer slaagkansen bieden en het belang van beeldvorming promoten bij een breed publiek.

Foto door © Francis Vanhee

Marieke_©FrancisVanhee_31.jpg

/ OPENINGSUREN EN BEREIKBAARHEID

Het atelier is gelegen te Oude Houtlei 144 Gent en is te betreden op afspraak van maandag tot zaterdag van 09:00 tot 13:00 en van 14:00 tot 18:00. Indien je graag gebruik wenst te maken van het atelier buiten de openingsuren, mag je de vraag zeker stellen. Binnen de mate van het mogelijk tracht Marieke steeds een oplossing te vinden.

Oude Houtlei is vlot te bereiken. Met de wagen kom je via de ring, Rozemarijnbrug, Maagdestraat om zo tot de gratis parking achteraan het gebouw te komen. De laatste garagepoort aan je linkerkant staat tijdens de openingsuren steeds open en kan je zo betreden. Met het openbaar vervoer, neem je tram 2 en stap je af aan halte Oude Houtlei (op wandelafstand).

BTW - BE0646.851.131

/ CONTACTFORMULIER

Heb je een bijkomende vraag, dan mag je deze stellen via onderstaand contactformulier en binnen 48 uren een antwoord verwachten. Is je vraag heel dringend? Aarzel niet telefonisch contact te nemen via het nummer 0478 74 02 91. Marieke helpt je graag verder. 

Bedankt voor je bericht! Je mag een antwoord verwachten binnen een termijn van 48 uren. Voor dringende vragen gelieve telefonisch contact op te nemen aub.