top of page

/ EXPORUIMTE

 

Zoals je weet staan we in Het Objectief voor kwaliteit en enagagement. In die filosofie maken ook printwerk voor artiesten. Sinds januari 2023 breiden wij onze partnership uit door de artiesten die in Het Objectief printen een ruimte aan te bieden, die ze voor korte termijn kunnen huren met als doel hun werk te verkopen. Op die manier hoeven artiesten geen zware investering te doen om zich op een professionele manier te profileren. Inkomsten uit verkoop gaan rechtstreeks naar de artiest.


De invulling van de exporuimte gebeurt via selectie vanuit Het Objectief en is gepland op jaarbasis. Op die manier kan een catalogus gemaakt worden met een overzicht van alle artiesten die het komende jaar zullen tentoongesteld worden. Deze catalogus is te verkrijgen in Het Objectief. Het Objectief engageert zich ook om de artiest te ondersteunen in presentatie en verkoop, zorgt voor de nodige visibiliteit en communicatie in haar netwerk. Mocht je interesse hebben om de ruimte in te palmen in 2024, laat het ons gerust weten via mail of kom het even in ons oor fluisteren.

Je kan de exporuimte vrij bezoeken van woensdag tem zaterdag van 14:00 tem 18:00. De artiest in kwestie engageert zich hierbij om zoveel mogelijk aanwezig te zijn. De expo's worden telkens feestelijk geopend op de eerste woensdag van 19:00 tem 21:00. Iedereen is van harte welkom!

bottom of page