top of page
OFFLINE
jaarprogramma offline

/ OFFLINE 

Met dit  jaarprogramma biedt Het Objectief ondersteuning aan ambitieuze fotografen en kunstenaars. Via MAANDELIJKSE CHECKPOINTS scherpen we jouw beeldtaal aan, definiëren we een plan van aanpak met als doel een duidelijke visie te hanteren in het naar buiten brengen van eigen werk en inkomsten te genereren. 

 

Door jarenlange samenwerkingen met zowel starters als ervaren artiesten heeft Het Objectief een ruime KENNIS EN ERVARING opgebouwd wat betreft maken, profileren en verkopen van werk. We durven dan ook te zeggen dat we jouw ideale partner zijn om jouw werk naar een hoger niveau te tillen.

Klaar voor dit boeiend GROEIPROCES? Stel je kandidaat voor 05 augustus 2024 via onderstaand inschrijvingsformulier en motiveer waarom je wilt deelnemen. Je kandidatuur wordt met de nodige zorg bekeken. We laten je uiterlijk 10 september weten of je al dan niet weerhouden bent.

Na dit jaar begeleiding hebben we jouw werk uitgepuurd tot een herkenbare stijl. Ook kan je op een zelfstandige manier je opgebouwde workflow verder zetten om inkomsten te blijven genereren. Zo krijg je eindelijk meer tijd voor datgene wat je het liefste doet.

prijs : 740 euro + 21% btw

looptijd : oktober 2024 - september 2025

Inbegrepen in de prijs :

1 beurtenkaart VERKENNER voor gebruik van printstudio, doka of extra begeleiding

7 individuele besprekingen in okt, nov, febr, maa, mei, juni, sept (2e week van de maand)

3 besprekingen in groep in dec, april, juli (2e week van de maand)

Niet inbegrepen in de prijs :

extra ateliertijd of begeleiding

papier en inkt

Lijkt het parcours te intensief of komt het net te vroeg? Boek dan een uur begeleiding via het online reservatiesysteem. Samen definiëren we jouw next steps op een trager ritme tempo.

STEL JE KANDIDAAT VOOR OFFLINE
Welke dag heeft jouw voorkeur om samen te komen?

Bedankt om je kandidaat te stellen!

bottom of page