top of page
OFFLINE
HetObjectief_Nieuwsbrief_traject.png

/ OFFLINE

Eind september selecteert Het Objectief een nieuwe lichting fotografen / kunstenaars voor een intensieve begeleiding op maat. Als deelnemer van OFFLINE krijg je aan de hand van MAANDELIJKSE CHECKPOINTS ondersteuning bij het aanscherpen van je beeldtaal, het produceren met een professionele ingesteldheid en het met regelmaat naar buiten brengen van nieuw werk.

 

Door de jarenlange samenwerking met zowel starters en ervaren artiesten heeft Het Objectief een ruime kennis en ervaring opgebouwd bij het maken, profileren en verkopen van werk. Kortom wij zijn dé ideale partner om jou naar dat hoger niveau te tillen. Verwacht je aan een boeiend GROEIPROCES waarvoor de nodige gedrevenheid en doorzetting is vereist.

Na dit jaar begeleiding hebben we jouw werk uitgepuurd tot een herkenbare stijl met als doel het te verkopen als object. Ook kan je op een zelfstandige manier de workflow verder zetten om inkomsten te blijven genereren zodat je meer en meer tijd krijgt voor datgene wat je het liefste doet.

prijs : 745 euro incl. btw

looptijd : oktober 2023 - oktober 2024

Inbegrepen in de prijs :

1 beurtenkaart VERKENNER met 5x ateliertijd vanuit Het Objectief te werken : inplannen naar keuze 

6 individuele besprekingen : in overleg op woensdag, vrijdag of zaterdag in 2e week vd maand

3 besprekingen in groep : in overleg op woensdag, vrijdag of zaterdag in 2e week vd maand

Niet inbegrepen in de prijs :

extra ateliertijd of begeleiding

papier en inkt

OFFLINE iets voor jou? Stel je kandidaat voor maandag 15 september 2023 via onderstaand inschrijvingsformulier. Je kandidatuur wordt met de nodige zorg bekeken. Uiterlijk vrijdag 29 september 2023 zal je weten of je al dan niet weerhouden bent.

Is het parcours te intensief of wat te vroeg voor jou? Dan kan je een uur begeleiding boeken via het online reservatiesysteem om samen jouw next steps te definiëren, zonder er een tijdschema op te plakken. Zo kan je op eigen tempo groeien.

STEL JE KANDIDAAT VOOR OFFLINE
Welke dag heeft jouw voorkeur om samen te komen?

Bedankt om je kandidaat te stellen!

bottom of page