top of page
220226_Arne Deboosere_002 low res.jpg

PRINTSTUDIO

_IMG2382.jpg

FOTOSTUDIO

220825_BRUNO_low res.png

DONKERE KAMER

ATELIERWERKING

Welkom bij Het Objectief, dé bestemming voor fotografen en creatieven op zoek naar professionele faciliteiten om hun projecten tot leven te brengen. Of je nu een ervaren fotograaf bent of een bedrijf op zoek naar een partner voor het visualiseren van uw verhaal, product of team, onze uitgebreide voorzieningen en breed aanbod aan fotografen staan voor je klaar. Bij de start van je sessie bieden we graag begeleiding gedurende maximaal 10 minuten om je op weg te helpen. Indien je graag meer begeleiding wenst mag je dit eveneens inplannen bij je reservatie. 

FACILITEITEN

FOTOSTUDIO

Laat je visie werkelijkheid worden in onze ruime en volledig uitgeruste fotostudio. Met hoogwaardige verlichting en groot aanbod in gekleurde achtergronden bieden we de perfecte omgeving voor fotoshoots van elk kaliber. Stap binnen in onze warme, uitnodigende ruimte, doordrenkt met natuurlijk daglicht dat zachtjes door de goudbruine gordijnen stroomt, en wordt omarmd door de rustgevende ambiance van een houten vloer. Onze fotostudio ademt karakter en gezelligheid, waardoor elke fotosessie een ontspannen en authentieke ervaring wordt. Kom langs en ontdek hoe wij uw momenten tot leven kunnen brengen met een vleugje huiselijke charme en professioneel vakmanschap. 

DOKA (donkere kamer)

Keer terug naar de basis van fotografie met onze professionele doka voor zwartwitfotografie. Ontwikkel je eigen filmrollen en vergroot je negatieven op traditionele wijze, met toegang tot alle benodigde apparatuur en chemicaliën. Onze Durst BW605 vergroters voor zowel 35 mm als 6x6 filmformaten zijn perfect voor het maken van prachtige zwart-witprints. Voorkennis is vereist voor het gebruik van de donkere kamer, maar maak je geen zorgen als je nieuw bent - we bieden workshops en individuele begeleiding aan om je te helpen het meeste uit je ervaring te halen.

PRINTSTUDIO 

Breng je digitale meesterwerken tot leven met onze printstudio. Van standaardformaten tot grootformaatprints, we leveren hoogwaardige afdrukken op diverse materialen, zodat je werk de aandacht krijgt die het verdient. Raadpleeg onze materiaallijst hieronder voor meer informatie.

PRIJZEN

Voor het gebruik van de atelierwerking kunt u kiezen tussen verschillende opties voor de duur van uw verblijf: of u nu slechts een paar uur nodig heeft of een hele dag wilt doorbrengen, wij hebben de juiste oplossing voor u. Onze prijzen zijn inclusief een scala aan voorzieningen om uw ervaring zo aangenaam en productief mogelijk te maken.

 

Bij het huren van onze ruimte is het gebruik van de goed uitgeruste werkplaats inbegrepen, evenals wifi, nutsvoorzieningen, water en koffie. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over extra kosten voor basisvoorzieningen tijdens uw verblijf. Het rollend materiaal, zoals papier en inkt, is niet inbegrepen in de prijs van de ruimte. U heeft echter de flexibiliteit om dit ter plaatse aan te kopen of mee te brengen, afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren. Zo kunt u uw werkruimte volledig aanpassen aan uw specifieke projecten zonder beperkingen.

 

We streven ernaar om een transparant en gebruiksvriendelijk prijsbeleid te hanteren, zodat u precies weet wat u kunt verwachten bij het huren van onze ruimte. Of u nu een freelancer, een kleine ondernemer of een creatieve professional bent, we zijn er trots op een inspirerende en functionele omgeving te bieden waar u uw projecten tot leven kunt brengen.

AFSPRAAK
 • 1 uur

  70€ incl. btw
 • 4 uur

  210€ incl. btw
 • 8 uur

  350€ incl. btw

BEURTENKAART

BEURTENKAART

Ontdek de voordelen van onze vijfbeurtenkaart voor toegang tot onze werkplaatsen! Als je van plan bent om meerdere keren per jaar gebruik te maken van onze faciliteiten, is een beurtenkaart de ideale keuze voor jou. Niet alleen profiteer je van een voordeliger tarief, maar je neemt ook de tijdsdruk van je schouders. Of je nu een hele dag, een halve dag of slechts een paar uur komt, het maakt niet uit. Met onze beurtenkaarten kun je flexibel gebruikmaken van onze ruimtes. Afhankelijk van het type kaart dat je kiest, wordt bij elk bezoek een halve, een of twee beurten van je kaart afgeschreven. Bekijk hieronder de opties.

De vijfbeurtenkaart:

 • VERKENNER : Perfect voor degenen die Het Objectief willen verkennen, actief willen deelnemen of op zoek zijn naar experimenten zonder dat de kosten de pan uit rijzen. Als verkenner kun je je commitment afstemmen met minimaal 3 bezoeken aan Het Objectief.

  het beurten systeem:
  1 beurt voor een uur begeleiding, een bezoek aan printstudio, doka of gebruik van de scanner 
  2 beurten voor een bezoek aan fotostudio

  325 euro incl. btw
   

 • MAKER : Ideaal voor frequente bezoekers aan de fotostudio, een project in het vooruitzicht hebben of zichzelf willen uitdagen om een specifiek doel te bereiken. Als maker ga je een engagement aan met jezelf voor minimaal 5 bezoeken aan Het Objectief.

  het beurten systeem:
  0,5 beurt voor een uur begeleiding, een bezoek aan printstudio, doka of gebruik van de scanner 
  1 beurten voor een bezoek aan fotostudio

  600 euro incl. btw

Onze beurtenkaarten blijven een jaar geldig na aankoop. Houd er rekening mee dat het verbruik van papier en inkt apart wordt berekend aan het einde van je bezoek. Ontdek de vrijheid en flexibiliteit van onze beurtenkaarten en begin vandaag nog met het realiseren van je creatieve projecten bij Het Objectief! Bestellen kan via het contactformulier.

HetObjectief_InstaPost_GIF_Beurtenkaart_03.gif
bottom of page