top of page

/ PRINTS BESTELLEN

Laat je bestand op of voeg een WeTransfer link toe via onderstaand formulier, geef je gewenste formaat, aantal en papiersoort mee in de opmerking en plaats je bestelling. Lukt het opladen niet of deel je liever een folder mag je je bestelling ook per mail sturen naar foto@hetobjectief.com. Na ontvangst van jouw bestelling, krijg je binnen de 48 uren een antwoord met het tijdstip dat je bestelling kan afhalen. Indien je de bestelling per post wilt ontvangen, vragen we om het bedrag vooraf te betalen per overschrijving. Voor verpakking en verzending in België betaal je 12 euro incl. btw per pakket tot 2kg.

 

Voor dringende bestellingen (deadline < 48 uren) vragen wij onmiddellijk telefonisch contact te nemen op het nummer 0478740291 (Marieke) om te zien of het alsnog tijdig kan aangeleverd worden.

 

/ STALENBOEK OP MAAT

Om het papier kiezen gemakkelijker te maken, kan je onze stalenboek op maat bestellen. Laad hieronder jouw foto op, vermeld stalenboek bij extra info en we printen die op 8 papiersoorten (HM photo rag 308, ultra smooth 305, satin 310, pearl 285, baryta FB, german etching, Iflord Washi en HM Metallic). Het resultaat is een A5 gepersonaliseerde waaier die je thuis kan raadplegen bij elke bestelling die je plaatst. Deze stalenboek komt samen met een handige doos om veilig op te bergen.

STALENBOEK
/ BESTELFORMULIER
Upload jpeg File
Upload PDF File

Bedankt voor je bestelling en tot snel!

/ PRIJZEN

PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW

/ PRINTMARKT 2023

Jaarlijks organiseert Het Objectief in de zomer een printmarkt. Voor kunstenaars een gelegenheid om extra inkomsten te genereren. Voor kunstliefhebbers een manier om lokale kunst te ontdekken en in huis te halen. Het aanbod bestaat uit foto's en gedigitaliseerde illustraties, tekeningen en collages. De opbrengst gaat integraal naar de kunstenaars. Intussen zijn we aan de vierde editie toe. Deze vindt plaats van 14 tem 19 augustus 2023 in Het Objectief.

 

Hoe je kan deelnemen aan deze editie?

 

Je bestelt VOOR 12 JULI minimum 10 prints bij Het Objectief. Dit kan via bovenstaand formulier met vermelding van "inzending printmarkt". Tip van de dag: Hoe meer verschillende werken je aanbiedt, hoe meer kans je hebt op verkoop. Het formaat is beperkt tot A4 of A3 om organisatorisch redenen. Welk formaat het wordt mag jij kiezen, maar we raden af om twee formaten van eenzelfde werk aan te bieden. Bij ontvangst van jouw bestelling maken we een overzichtsfiche van jouw aanbod en sturen we die samen met een factuur voor de productie van je prints. Eenmaal de factuur betaald is, is je deelname officieel. De tweede week van augustus worden alle prints voor de markt gemaakt, verpakt en gelabeld. Wil je graag je prints signeren? Spring gewoon binnen op zaterdag 12 augustus tussen 09:00 en 16:00.

Hoe verloopt de verkoop?

De verkoop vindt plaats van maandag 14 tem zaterdag 19 augustus in de binnentuin van Het Objectief en kan elke dag vrij bezocht worden tussen 14:00 en 19:00. Om iedereen evenveel kans te geven zijn de verkoopprijzen vastgesteld op 75 euro incl. btw voor een print A4 en 120 euro incl. btw voor een print A3. Wie kan rekenen, heeft begrepen dat je bij bijv. een bestelling van 10 prints A4 met 2 verkochte prints uit de productiekost bent. Maw het risico is beperkt.

Hoe verloopt de uitbetaling?

 

De week na de printmarkt doen we onze boekhouding en zal het verkoopbedrag per deelnemer doorgestort worden aan de hand van een verkoopfactuur of onkostennota aan Het Objectief. We sturen jou hiervoor een mail met het bedrag dat te factureren is. De niet verkochte prints mag je diezelfde week ophalen in Het Objectief voor eigen gebruik of andere verkoopsgelegenheid. Indien je graag begeleiding wenst bij het maken van de selectie voor verkoop, kan je hiervoor een begeleiding inplannen via onze website.

Wij kijken alvast uit naar een nieuwe spetterende editie met veel schoon werk!

PRINTMARKT
printmarkt
bottom of page