/ PRINTS OP BESTELLING

Je ontbreekt tijd, kennis of goesting om zelf aan de slag te gaan in het atelier, maar wilt de hoge kwaliteit van inkjetprints die in Het Objectief levert? Dan is er goed nieuws! Op vraag van haar klanten breidde Het Objectief haar diensten uit met prints op bestelling. Dit wilt zeggen dat je nu ook Het Objectief kan inschakelen om jouw prints te maken zonder zelf een printer aan te raken.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Idealiter lever je je bestanden aan op het gewenste formaat en vermeld je het gewenste aantal in de bestandsnaam. Lukt dit niet? Mag je de bestanden in hun origineel formaat aanleveren en dan zet Het Objectief de bestanden voor jou printklaar.

 

Geef je gewenste formaat, aantal en papier mee in onderstaand formulier en voeg via een wetransfer link je bestanden toe. Binnen de 48 uren krijg je een mail met de info wanneer je bestelling zal klaar zijn en je die kan afhalen. Indien je liever de bestelling per post ontvangt, vragen we om het bedrag vooraf te betalen per overschrijving. Voor verpakking en verzending in België betaal je 12 euro incl. btw per pakket tot 2kg.

 

Voor dringende bestellingen (deadline < 48 uren) gelieve onmiddellijk telefonisch contact te nemen op het nummer 0478740291 om te zien of het alsnog tijdig kan aangeleverd worden.

PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW

/ BESTELFORMULIER

Bedankt voor je bestelling en tot snel!

/ PRINTMARKT 2022

Jaarlijks organiseert Het Objectief een printverkoop zodoende een gelegenheid te creëren voor kunstenaars om extra inkomsten te genereren en voor kunstliefhebbers om lokale kunst te ontdekken en in huis te halen. Het aanbod bestaat uit telkens archival pigment prints van foto's, gedigitaliseerde illustraties, schilderijen en collages. De opbrengst uit verkoop gaat integraal naar de kunstenaar in kwestie. Intussen zijn we aan de derde editie en deze zal plaatsvinden van 15 tem 20 augustus 2022 in Het Objectief.

 

Hoe je kan deelnemen aan deze editie? Heel simpel! Je bestelt minimum 10 prints bij Het Objectief die je wilt te koop stellen op onze printmarkt. Het is aan jou de keuze of dat tien exemplaren van 1 werk zijn of een mix van meerdere werken. Om organisatorische redenen hebben we het formaat beperkt tot formaat A4 of A3 en we vragen jou om 1 keuze te maken per werk. Bestellen kan nog tem 05 juli 22 via bovenstaand formulier met in de opmerking PRINTMARKT. Na de bestelling bezorgen wij een factuur met de betaalgegevens. Daarna steken wij de handen uit de mouwen om alles te printen, te verpakken, te labelen, te laten signeren en te promoten.

Voor deze gelegenheid sponsort Het Objectief de verpakking en het bijhorend label. Om de verkoop eerlijk te laten verlopen zijn de verkoopsprijzen vastgesteld op 65 euro incl. btw voor een afdruk formaat A4 en 100 euro incl. btw voor een afdruk formaat A3. Dit wilt zeggen dat je bij een bestelling van bijvoorbeeld tien prints formaat A4 al bij twee verkochte prints uit de productiekost bent. Maw het risico om deel te nemen is beperkt.

 

De week na de printmarkt doen we onze boekhouding en zal het verkoopsbedrag per deelnemer doorgestort worden aan de hand van een verkoopsfactuur of onkostennota aan Het Objectief. De niet verkochte prints mag je diezelfde week ophalen in Het Objectief voor eigen gebruik of andere verkoopsgelegenheid. Indien je graag begeleiding wenst bij het maken van de selectie voor verkoop, kan je hiervoor een begeleiding inplannen via onze website.

Wij kijken alvast uit naar een nieuwe spetterende editie met veel schoon werk!

HetObjectief_printsale_website.jpg