/ PRINTS OP BESTELLING

Je ontbreekt tijd, kennis of goesting om zelf aan de slag te gaan in het atelier, maar wilt de hoge kwaliteit van inkjetprints die in Het Objectief levert? Dan is er goed nieuws! Op vraag van haar klanten breidde Het Objectief haar diensten uit met prints op bestelling. Dit wilt zeggen dat je nu ook Het Objectief kan inschakelen om jouw prints te maken zonder zelf een printer aan te raken.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Idealiter lever je je bestanden aan op het gewenste formaat en vermeld je het gewenste aantal in de bestandsnaam. Lukt dit niet? Mag je de bestanden in hun origineel formaat aanleveren en dan zet Het Objectief de bestanden voor jou printklaar.

 

Geef je gewenste formaat, aantal en papier mee in onderstaand formulier en voeg via een wetransfer link je bestanden toe. Binnen de 48 uren krijg je een mail met de info wanneer je bestelling zal klaar zijn en je die kan afhalen. Indien je liever de bestelling per post ontvangt, vragen we om het bedrag vooraf te betalen per overschrijving. Voor verpakking en verzending in België betaal je 12 euro incl. btw per pakket tot 2kg.

 

Voor dringende bestellingen (deadline < 48 uren) gelieve onmiddellijk telefonisch contact te nemen op het nummer 0478740291 om te zien of het alsnog tijdig kan aangeleverd worden.

PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW

/ BESTELFORMULIER

Bedankt voor je bestelling en tot snel!

/ PRINTMARKT 2022

Jaarlijks organiseert Het Objectief in de zomer een printmarkt. Voor kunstenaars een gelegenheid om extra inkomsten te genereren. Voor kunstliefhebbers een manier om lokale kunst te ontdekken en in huis te halen. Het aanbod bestaat uit foto's en gedigitaliseerde illustraties, schilderijen en collages. De opbrengst gaat integraal naar de kunstenaar in kwestie. Intussen zijn we aan de derde editie, die zal plaatsvinden van 15 tem 20 augustus 2022 in Het Objectief.

 

Hoe je kan deelnemen aan deze editie?

 

Heel simpel! Je bestelt VOOR 5 JULI minstens 10 prints bij Het Objectief. Dit kan via bovenstaand formulier met vermelding van "inzending printmarkt". Tip van de dag: Hoe meer verschillende werken je aanbiedt, hoe meer kans je hebt op verkoop. Het formaat is beperkt tot A4 of A3 om organisatorisch redenen. Welk formaat het wordt mag jij kiezen, maar sowieso raden we af om twee formaten van eenzelfde werk aan te bieden. Bij ontvangst van jouw bestelling maken we een overzichtsfiche van jouw aanbod en sturen we die samen met een factuur voor de productie van je prints. Eenmaal de factuur betaald is, is je deelname officieel. De eerste week van augustus worden alle prints voor de markt gemaakt, verpakt en gelabeld. Wil je graag je prints signeren? Spring gewoon binnen op zaterdag 6 augustus tussen 09:00 en 17:00.

Hoe verloopt de verkoop?

De verkoop vindt plaats van maandag 15 tem zondag 21 augustus in de binnentuin van Het Objectief en kan elke dag vrij bezocht worden tussen 14:00 en 19:00. Het Objectief sponsort de verpakking en het bijhorend label. Om iedereen evenveel kans te geven zijn de verkoopprijzen vastgesteld op 65 euro incl. btw voor een print A4 en 100 euro incl. btw voor een print A3. Wie kan rekenen, heeft al door dat je bij bijv. een bestelling van 10 prints A4 al bij 2 verkochte prints uit de productiekost bent. Maw het risico om deel te nemen is beperkt.

Hoe verloopt de uitbetaling?

 

De week na de printmarkt doen we onze boekhouding en zal het verkoopbedrag per deelnemer doorgestort worden aan de hand van een verkoopfactuur of onkostennota aan Het Objectief. We sturen jou hiervoor een mail met het bedrag dat te factureren is. De niet verkochte prints mag je diezelfde week ophalen in Het Objectief voor eigen gebruik of andere verkoopsgelegenheid. Indien je graag begeleiding wenst bij het maken van de selectie voor verkoop, kan je hiervoor een begeleiding inplannen via onze website.

Wij kijken alvast uit naar een nieuwe spetterende editie met veel schoon werk!

 
HetObjectief_printsale_website.jpg